Your Festive Season at Andaz Tokyo
9/32

七面鳥とフォアグラのバロティーヌ ソーテルヌゼリー マロングラッセとスパニッシュオニオンピクルス  京人参 はじかみ プラムチャツネカナダ産ロブスターのポーチとベニエ キャビア マンゴーピューレ アンディーブ  ポテトチップ 赤紫蘇 スノーピーシュート雪室熟成ポテトスープ 南瓜 トルテリーニ アスパラガス ポルチーニ ベーコン国産牛テンダーロイン120gの低温調理グリル 牛蒡のキャラメリゼ スモークトマトフォンデュ 黒トリュフソースクリスマスプディング チョコレートとドライフルーツのカッサータ 苺のスープ アングレーズソース期間: 2020年12月19日(土)~23日(水) 18:00~22:00 2020年12月24日(木)・25日(金) 第1部18:00~20:00、第2部 20:30 ~価格: 4コースメニュー(ロブスターを除く) ¥22,000 5コースメニュー ¥24,000 アップグレードオプション:国産牛シャトーブリアン350gのグリル ブロッコリーと芽キャベツのブレゼ バター風味 アスパラガス マッシュポテト 黒トリュフソース (追加料金 お一人様 ¥4,000)※12月24日(木)・25日(金)は2部制となります。※記載の価格に15%のサービス料と消費税を加算させていただきます。※メニュー内容は仕入れなどの状況により変更になる場合がございます。Turkey and Foie Gras Ballotine, Sauternes Jelly Marron Glace, Pickled Spanish Onion, Kyoto Carrot, Hajikami Ginger, Plum ChutneyPoached Canadian Lobster, Lobster Claw Beignet, Caviar, Mango Puree, Endive, Potato Chips, Shiso, Snow Pea ShootsSnow Aged Potato Soup, Pumpkin Tortellini, Asparagus, Porcini, BaconSlow Cooked Grilled Japanese Beef Tenderloin (120g), Caramelized Burdock, Smoked Tomato Fondue, Black Truffle SauceChristmas Pudding, Coated Chocolate, Dried Fruit Cassata, Strawberry Soup, Anglaise SaucePeriod: December 19 (Saturday) – December 23 (Wednesday) 18:00 – 22:00 December 24 (Thursday), 25 (Friday) First Seating 18:00 – 20:00, Second Seating 20:30Price: 4-Course JPY 22,000 (without lobster) 5-Course JPY 24,000 Upgrade Option: Additional fee of JPY 4,000 per person Grilled Japanese Beef Chateaubriand (350g), Butter Tossed Broccoli and Brussels Sprouts, Asparagus, Mashed Potatoes, Black Truffle Sauce*Please note that we are offering 2 seatings on December 24th and 25th.*Prices are subject to consumption tax and a 15% service charge.*Menu items are subject to change due to market availability.

元のページ  ../index.html#9

このブックを見る