Your Festive Season at Andaz Tokyo
29/32

前菜 ̶ 蟹味噌豆腐 カニ身餡かけ 真鱈白子ポン酢 慈姑煎餅吸物 ̶ 蜆出汁刺身 ̶ 鮪中トロ 平鱸 ボタン海老煮物 ̶ 床伏旨煮手まり寿司 ̶ 赤身 金目鯛 サーモン焼物 ̶ 国産雪室熟成牛テンダーロインの炙り握り寿司 ̶ 鮪大トロ 松皮カレイ 〆鯖 車海老 雲丹 イクラ巻物 ̶ トロタク巻きお椀 ̶ 茗荷とあおさ海苔と豆腐の赤出汁デザート ̶ 抹茶ムース黒糖のバシュラン ホワイトキャンドルケーキ 柿アイス 抹茶アングレーズソース3種のシャンパン2時間フリーフロー(1時間半 L.O.)R ド ルイナール、ルイナール ロゼ、ルイナール ブラン ド ブラン期間: 2020年12月31日(木)  第1部 17:30~19:30、第2部 19:30~21:30、第3部 21:30~価格: シャンパンのフリーフロー付き ¥30,000※記載の価格に15%のサービス料と消費税を加算させていただきます。 ※メニュー内容は仕入れなどの状況により変更になる場合がございます。Appetizer: Crab Miso Tofu, Crab Meat in Thickened Dashi Sauce, Pacific Cod Roe, Ponzu Vinegar, Kuwai ChipClear Soup: Shijimi Clam BrothSashimi: Chutoro Tuna, Blackfin Seabass, Botan PrawnBoiled: Simmered Mini AbaloneTemari Sushi: Akami Tuna, Red Bream, SalmonGrilled: Grilled Snow Aged Japanese Beef TenderloinNigiri Sushi: Otoro Marbled Tuna, Barfin Flounder, Mackerel, Kuruma Prawn, Sea Urchin, Salmon RoeRoll Sushi: Tuna Paste and Pickled Radish RollMiso Soup: Red Miso, Myoga Ginger, Aosa Seaweed, TofuDessert: Matcha Mousse, Black Sugar Vacherin, White Candle Cake, Persimmon Ice Cream, Matcha Anglaise SauceServed with 3 kinds Champagne (2 Hours Free Flow – 1.5 Hours Last Order)R de Ruinart Brut, NV Ruinart Rose, Ruinart Blancs de BlancPeriod: December 31 (Thursday)Time: First Seating 17:30 – 19:30, Second Seating 19:30 – 21:30, Third Seating 21:30Price: JPY 30,000 per person including free-flowing Champagne*Prices are subject to consumption tax and a 15% service charge.*Menu is subject to change due to market availability.

元のページ  ../index.html#29

このブックを見る