Your Festive Season at Andaz Tokyo
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the SUSHI 03 6830 7739tokyo.restaurant@andaz.comTHE SUSHI GALA DINNER the SUSHI ガラディナー今年、新しく就任した料理長、中村 栄治を迎えてご提供するthe SUSHIのガラディナーは、これまでの豊富な知識と技術を駆使し、独自の工夫を凝らして提供いたします。握り寿司には、鮪大トロや雲丹、カレイの王様とも称される高級魚“松皮カレイ”を含む厳選した6種の高級食材を使用し、焼物にはこだわりの国産雪室熟成牛の炙りなどをシェフこだわりのスペシャルメニューにてお楽しみいただけます。一年最後の特別な日に、心に残るひとときをご堪能ください。This New Year's Eve, the SUSHI’s popular Gala Dinner returns with new head sushi chef Eiji Nakamura. Showcasing his talent and experience in Japanese cuisine, Chef Nakamura puts his own twist on this thoughtfully curated dinner, with delicacies like mini abalone simmered in both dashi and konbu to soften the texture, while adding a new depth of flavor. For the nigiri sushi, Chef Nakamura has chosen a selection of six luxurious ingredients to delight guests with an array of flavors and textures.ご予約 / Book now

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