Your Festive Season at Andaz Tokyo
27/32

春菊のスフレケーキ ラズベリーヴィンコット エキストラバージンオリーブオイルズワイガニ 青林檎 聖護院蕪のラビオリ仕立て セロリラブのエスプーマ 京都産千鳥酢のヴィネグレット 柚子オイルのパウダーフォアグラのテリーヌ クリスピーチュイール ハーブフラワーガーデンサラダ セミドライアプリコット  ソーテルヌゼリーカナダ産ロブスターのグリル キャベツのバターブレゼ ポワローのフリット キャビア ブールブランソース国産牛テンダーロインの低温調理グリル ほうれん草 プロシュート アスパラガス トリュフマッシュポテト 茸と栗のソテー 黒トリュフソースチョコレートドーム クレームダンジュ アイベリー ブルボン産バニラアイスクリーム メレンゲチュイル期間: 2020年12月31日(木) 第1部 18:00~20:30、第2部 21:00~24:30価格: 第1部 ¥20,000 第2部 シャンパンのフリーフロー付き ¥34,000※第2部はシャンパンのフリーフロー付きのコースのみの提供となります。※第2部の最終入店時間は22:00となります。※記載の価格に15%のサービス料と消費税を加算させていただきます。※メニュー内容は仕入れなどの状況により変更になる場合がございます。Garland Chrysanthemum Soufflé Sponge, Raspberry Vincotto, Extra Virgin Olive OilZuwai Crab, Green Apple, Shogoin Turnip Ravioli, Celeriac Espuma, Kyoto Chidori Vinegar Dressing, Yuzu Oil PowderFoie Gras Terrine, Crispy Tuile, Herb Flower Garden Salad, Semi Dried Apricot, Sauternes JellyGrilled Canadian Lobster, Butter Braised Cabbage, Leek Frit, Caviar, Beurre Blanc SauceGrilled Slow Cooked Japanese Beef Tenderloin, Spinach, Prosciutto, Asparagus, Truffle Mashed Potatoes, Sautéed Mushroom and Chestnut, Black Truffle SauceChocolate Dome, Creme d’Anjou, Ai Strawberries, Vanilla Bean Ice Cream, Meringue TuillePeriod: December 31 (Thursday)Time: First Seating 18:00 – 20:30, Second Seating 21:00 – 24:30Price: First Seating JPY 20,000 per person Second Seating JPY 34,000 including free-flowing Champagne*Second seating is limited to the free-flowing Champagne course menu only.*Second seating last starting time is 22:00.*Prices are subject to consumption tax and a 15% service charge.*Menu is subject to change due to market availability.

元のページ  ../index.html#27

このブックを見る