Your Festive Season at Andaz Tokyo
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2021年へのカウントダウンにぴったりの見た目も味わいも豪華なメニューをご用意いたしました。ロブスターとテンダーロインの逸品など、日本の旬の新鮮食材を贅沢に使用したお料理を、カルテットの演奏とともにご堪能ください。さらに、第2部ではヴーヴ・クリコシャンパンのフリーフローをお楽しみいただけます。メインの国産牛テンダーロインは、低温でじっくり火を入れた後に、高温のラバーロックオーブンで表面をグリルし、2段階で火を入れることで味わい深い国産牛の美味しさを最大限に引き出します。新鮮な黒トリュフをゲストの目の前で削って仕上げる演出もお楽しみいただける充実したコースディナーで、特別な一夜をお過ごしください。ザ タヴァン グリル&ラウンジ | The Tavern - Grill & Lounge03 6830 7739 tokyo.restaurant@andaz.comTopping off 2020 in style, Chef Yamaguchi and his team at The Tavern - Grill & Lounge are offering an array of luxurious delicacies in this lavish countdown feast. Indulge in ravioli made with sweet Kyoto shogoin turnip and Zuwai crab, grilled lobster with beurre blanc and Japanese tenderloin with asparagus wrapped in prosciutto, smooth truffle mashed potatoes and fresh black truffle. Ring in the new year with music by a live quartet, and free-flowing Champagne of Veuve Clicquot during the 2nd seating.NEW YEAR’S EVE COUNTDOWN DINNER ニューイヤーカウントダウンディナーご予約 / Book now

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