Your Festive Season at Andaz Tokyo
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FESTIVE DINNER (ROOM SERVICE)七面鳥とフォアグラのバロティーヌ ソーテルヌゼリー マロングラッセとスパニッシュオニオンピクルス  京人参 はじかみ プラムチャツネ雪室熟成ポテトスープ 南瓜 トルテリーニ アスパラガス ポルチーニ ベーコン国産牛テンダーロイン120gの低温調理グリル 牛蒡のキャラメリゼ  スモークトマトフォンデュ 黒トリュフソースブッシュドノエル 苺のスープ アングレーズソース期間: 2020年12月19日(土)~25日(金) 18:00~22:00価格: 4コースメニュー ¥20,000※1日5部屋限定※記載の価格に15%のサービス料と消費税を加算させていただきます。※メニュー内容は仕入れなどの状況により変更になる場合がございます。Turkey and Foie Gras Ballotine, Sauternes Jelly Marron Glace, Pickled Spanish Onion, Kyoto Carrot, Hajikami Ginger, Plum ChutneySnow Aged Potato Soup, Pumpkin Tortellini, Asparagus, Porcini, BaconSlow Cooked Grilled Japanese Beef Tenderloin (120g), Caramelized Burdock, Smoked Tomato Fondue, Black Truffle SauceBûche de Noël, Strawberry Soup, Anglaise SaucePeriod: December 19 (Saturday) – December 25 (Friday) 18:00 – 22:00Price: 4-Course JPY 20,000*Limited to five rooms per day*Prices are subject to consumption tax and a 15% service charge.*Menu items are subject to change due to market availability.

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